Kotlovnice

Za tehnično in vizualno popolno kotlovnico nudimo kompletne kotlovske sete iz nerjaveče pločevine (INOX). Ponujamo tehnično dovršene sistemske rešitve od moči 10 kW do 120 kW. Seti so tipski, omogočajo hitro in lahko montažo, zavzemajo relativno malo prostora, obenem pa omogočajo tudi različne sistemske rešitve glede na potrebe objekta.

Regulacijski sklopi

Za lažje upravljanje talnega gretja, inovativna in fleksibilna konstrukcija omogoča tudi vgradnjo regulacijskih sklopov. Pri podjetju PROFIX® imamo na voljo več sistemskih rešitev.

Najpogosteje uporabljene:

Regulacijski sklop COMFORT

Regulacijski sklop COMFORT je iz nerjaveče pločevine (INOX) in deluje v odvisnosti od zunanje ter željene sobne temperature. Mikroprocesorski regulator ustreza najnovejšim standardom kakovosti. Regulator ponuja bogato izbiro programskih možnosti in v povezavi s sobno enoto omogoča daljinsko korekcijo sobne temperature ter največje udobje bivanja. Sklop je možno vgraditi v podometno omarico FLAT in neposredno na razdelilnik talnega ogrevana z leve in desne strani.

Dolžina sklopa je 230 mm, globina podometne omarice z vgrajenim setom pa 140 mm.

Regulacijski sklop STANDARD

Regulacijski sklop STANDARD je iz nerjaveče pločevine (INOX). Za talno regulacijo temperature dovoda se uporablja regulator brez pomožne energije. Le-ta zagotavlja ustrezno mešanje, tako, da je temperatura dovoda vedno konstantna, ne glede na obremenitev (nastavitev od 20 – 50 °C). Set ima vgrajen nepovraten ventil. Obtočno črpalko je potrebno vezati s sobnim termostatom ali regulatorjem, ki ni zajet v ceni. Sklop je možno vgraditi v podometno omarico FLAT in neposredno na razdelilnik talnega ogrevanja z leve in desne strani.

Dolžina sklopa je 230 mm, globina podometne omarice z vgrajenim setom pa 140 mm.

Regulacijski sklop M17 COMFORT

Regulacijski sklop M17 COMFORT je iz nerjaveče pločevine (INOX) in deluje v odvisnosti od zunanje ter željene sobne temperature. Mikroprocesorski regulator ustreza najnovejšim standardom kakovosti. Regulator ponuja bogato izbiro programskih možnosti in v povezavi s sobno enoto omogoča daljinsko korekcijo sobne temperature ter največje udobje bivanja. Sklop je možno vgraditi v podometno omarico FLAT in neposredno na razdelilnik talnega ogrevana z leve in desne strani.

Dolžina sklopa je 270 mm, globina podometne omarice z vgrajenim setom pa 90 mm.

Potrebujete pomoč?

Prijazni in strokovni svetovalci PROFIX vam bodo z veseljem pomagali.
02 608 50 18 ali info@profix.si
kontakt