O podjetju Profix

PROFIX®d.o.o.

Skoraj 20 let izkušenj

Specializirani smo za razvoj in proizvodnjo visoko kakovostnih sistemskih plošč PROFIX® za talno gretje. Strankam nudimo celovite rešitve tudi na področju dobave materialov za talno gretje, talno hlajenje, stensko ogrevanje, stensko hlajenje, stropno ogrevanje in stropno hlajenje.

PROFIX® materiali so materiali najvišje kakovosti in presegajo vse standarde na področju ploskovnega ogrevanja in hlajenja. Najbolj ponosni smo ravno na lasten proizvod, dvoplastno sistemsko ploščo PROFIX®, ki ima izjemne energetske in varnostne rezultate, nanjo pa kot edini dajemo kar 25-leno garancijo.

 

Na trgu smo prisotni že skoraj 20 let in grejemo več kot 20.000 gospodinjstev, poslovnih in verskih objektov … oziroma skoraj 3.000.000 m2 sistema talnega ogrevanja PROFIX® in kar je najpomembnejše, brez enega samega škodnega primera!

Vrhunska ekipa

Visoko usposobljeni in izkušeni zaposleni

Ekipo podjetja PROFIX® sestavljajo strokovni, profesionalni, prijazni in izkušeni strokovnjaki. Z nenehnimi izobraževanji, izpopolnjevanji in sodelovanjem skrbimo za visoko usposobljenost ter strokovnost zaposlenih na najvišjem možnem nivoju. Ekipo strokovnjakov vedno sestavimo glede na potrebe projekta in želje investitorja.  

Kakovost

Izhajamo iz prepričanja, da je za naše stranke dobro le najboljše. Kakovost produktov in storitev je pri nas na prvem mestu in pri njej ne sklepamo kompromisov. Visoka kakovost zagotavlja brezskrbno delovanje našim kupcem tudi izven garancijskih rokov, kar nam omogoča sodelovanje izključno s podjetji iz EU, ki so najboljši na svojem področju in jih ohranjamo od samega začetka poslovanja.

Partnerski odnos

Dober in korekten partnerski odnos je naša osrednja vrednota. Gradimo ga na spoštovanju, zaupanju, osebnem pristopu in razumevanju.

Učinkovitost

Pri svojem delu stremimo k visoki učinkovitosti in k temu, da vedno najemo najboljše rešitve za vas. Smo zanesljiv partner.

Profix d.o.o. skozi leta

Časovnica podjetja

2003
2004
2005
2007
2008
2010
2015
2016