EURO

Visoki prihranki

EKG

Prijazno zdravju

THERMOMETER

Pozimi greje, poleti hladi

Sistem PROFIX® omogoča izredno fleksibilno prilagajanje ogrevanja in hlajenja glede na postavitev luči, prezračevanja, … Je odličen tam, kjer potrebujemo veliko hladilno moč in ne želimo imeti spojev v stropu ali steni. Cev v sistemu je PROFIX® PEX-a 20 x 2,0 mm, kar omogoča veliko hladilno moč v primerjavi s sistemi, ki uporabljajo cevi fi 8, 10 ali 12 mm.

Sistemska EPS modularna plošča je namenjena suhomontažnemu  stropnemu ali stenskemu ogrevanju ter hlajenju. Izjemna prilagodljivost sistema je očitna tako pri načrtovanju, kot tudi pri montaži na samem mestu. Panel je zasnovan tako, da je cevovod že integriran, in sicer v dveh neodvisnih krogih. Mavčno ploščo lahko zato razdelimo na dve zrcalno simetrični polovici, ki sta opremljeni s cevjo. S praktično in zanesljivo montažo z O-obročki se zagotovi maksimalna tesnost skozi čas in zmanjšanje izgub tlaka.

Zaradi zasnove teh povezovalnih kosov je mogoče cevi hitro in praktično povezati s standardnimi kleščami, kar čas namestitve močno skrajša.

Potrebujete pomoč?

Prijazni in strokovni svetovalci PROFIX vam bodo z veseljem pomagali.
02 608 50 18 ali info@profix.si
kontakt